Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van ons missiegedreven team dat voedselaanbieders helpt om hun aanbod te verduurzamen?Solliciteer dan op een van onderstaande functies en misschien nodigen we je snel uit voor een kop koffie.

  • Vacature: Sales Manager (32-40 uur)​ 

    Vacature: Sales Manager (32-40 uur)​ 

    Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de planeet en samenleving, door het verduurzamen en gezonder maken van het voedselaanbod in restaurants, kantoren, zorginstellingen en onderwijsinstellingen? Ben jij een echte sales tijger die met humor en flair alles voor elkaar krijgt? Ben jij die enthousiaste en professionele Sales Manager die niet voor een gat te vangen is?

  • Stage: Vacature stage Projectmanagement Greendish (Utrecht)

    Stage: Vacature stage Projectmanagement Greendish (Utrecht)

    Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de planeet en samenleving door het verduurzamen en gezonder maken van menu’s in restaurants? Ben jij een aanpakker die houdt van veel inhoudelijk klantcontact? Dan is deze functie voor jou!

  • Stage: Vacature Stagiaire Marketing en Communicatie

    Stage: Vacature Stagiaire Marketing en Communicatie

    Wil jij met jouw stage een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de planeet en samenleving? Bij Greendish werk je met jouw schrijf skills en oog voor design aan diverse marketingprojecten en ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om jouw marketingcarrière te starten!

  • Open sollicitatie

    Open sollicitatie

    Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.