Rosa Rolvink
september 7, 2022

Breaking News: Greendish zoekt nieuwe algemeen directeur om de volgende groeifase in te gaan

Onze oprichter en huidig directeur Joris Heijnen zoekt de juiste persoon om het stokje over te nemen! Joris: “Ja dat betekent inderdaad dat ik mijn eigen “baan” beschikbaar stel, een rol die ik al 11 jaar met veel plezier vervul. Een grote en spannende stap dus voor mij, want Greendish voelt als mijn levenswerk”. 

Waarom dan toch dit besluit? Dat licht ik graag toe: Je hebt ondernemers zoals ik die van niets iets kunnen maken en de eerste groeifase van een bedrijf opzetten leuk vinden én je hebt ondernemers die goed zijn in de volgende groeifase, een organisatie van 20-25 mensen verder uitbouwen en laten groeien. Ik heb daar even aan kunnen proeven maar merk dat ik het nóg leuker vind om naar de keuken/tekentafel terug te gaan en nieuwe oplossingen en producten te ontwikkelen die de wereld mooier en beter maken. Er zijn daarom vast mensen te vinden die de sterke groeiambities die wij met Greendish hebben nog beter kunnen realiseren dan ik. 

Waarom nu? Greendish is volwassen geworden en is zelfstandig genoeg om haar eigen keuzen te maken en koers te varen. Ik persoonlijk ben daarom steeds minder nodig omdat we succesvol de scalingmethode hebben geïmplementeerd en we een geweldig team hebben. Er zit zoveel kennis, kunde en passie bij onze mensen, dat is echt mooi om te zien. We doen het echt met elkaar! 

De logische volgende stap voor Greendish (en voor mij) is dat we een nieuwe algemeen directeur/ondernemer zoeken, vóórdat we de aanstaande sterke groeifase ingaan. Liefst iemand die al vaker scale-ups heeft groot gebracht en er zin in heeft een social enterprise als Greendish en de impact die we maken te vergroten! We zoeken niet zomaar iemand, want op de winkel passen, dat kunnen we zelf heel goed. Dus bekijk deze uitdagende vacature met onze mooie groeiambities maar eens. Heel fijn als je dit bericht wilt delen, dan maak je misschien iemand in je netwerk en ons heel blij met een ideale match!