PROJECTEN

Samen met verschillende voedselaanbieders heeft Greendish een hoop impact gemaakt. Door middel van onze projecten is het voedselaanbod van meerdere gemeentes, cateraars, hotel-ketens en restaurants verduurzaamd en gezonder geworden. Om een beter beeld te geven van ons werk in de praktijk, hebben we een selectie van de resultaten die we samen met onze klanten hebben behaald uitgelicht. Kijk snel hoe we dit hebben aangepakt bij andere bedrijven. Benieuwd hoe jij impact kan maken? Neem dan contact met ons op!

Dirk van den broek

DIRK APELDOORN & HARDERWIJK AAN DE SLAG MET GELDERLAND VAN MORGEN

Supermarktketen Dirk van den Broek doet mee met Gelderland van Morgen en gaat in drie winkels in Apeldoorn en Harderwijk aan de slag met twee trajecten: meer aandacht voor plantaardige producten en minder voedselverspilling. Uwe Saueressig, manager Algemene Zaken & kwaliteit/duurzaamheid Dirk van den Broek: “Als de resultaten positief zijn, wordt het landelijk beleid voor al onze winkels.”
Meer lezen
Foto Koemarkt Purmerend

PURMEREND MAAKT ZICH KLAAR VOOR DUURZAAM

De YourChoice campagne in de gemeente Purmerend gaat van start! In samenwerking met Spurd gaan wij een link zoeken tussen alle initiatieven die er zijn op het gebied van duurzaamheid. In opdracht van de gemeente Purmerend gaan we het niet duurzame voedselaanbod aanpakken. 
Meer lezen
Nieuwe Nassen-campagne foto van brug Rotterdam met uitzicht

NIEUWE NASSEN-CAMPAGNE START IN ROTTERDAM

De Nieuwe Nassen-campagne in de gemeente Rotterdam gaat van start! Samen met de gemeente gaan we zorgen voor een gezondere voedselomgeving voor de bewoners en bezoekers van Rotterdam. De gemeente Rotterdam serveert samen met acht horecazaken Nieuwe Nassen-gerechten.
Meer lezen
foto van stadhuis Leeuwarden

YOURCHOICE – CAMPAGNE GAAT VAN START IN LEEUWARDEN

De YourChoice-campagne in de gemeente Leeuwarden gaat van start! Samen met de gemeente gaan we zorgen voor een gezondere voedselomgeving voor de bewoners en bezoekers van Leeuwarden. De gemeente Leeuwarden serveert samen met twaalf horecazaken YourChoice gerechten.
Meer lezen
vrouwenhanden met mes en vork aan het eten bij Gelderland van Morgen

VOEDSELAANBOD VERGROENEN MET GELDERLAND VAN MORGEN

Provincie Gelderland wil in 2050 klimaatneutraal zijn en ondersteunt daarom ondernemers in de Horeca, Zorg, Catering en Retail met het programma Gelderland van Morgen. Het programma wordt uitgevoerd door Greendish en meer dan 30 partners. Onze ambitie? Samen gaan we meer dan 10 miljoen borden ‘vergroenen’ en 15 tot 25% minder voedsel verspillen. Dit moet een CO2-reductie opleveren van 30-40%. Maak je bedrijf toekomstbestendig!
Meer lezen

SUCCESFORMULE – JAARBEURS

In april 2021 zijn wij verhuisd naar JIM (Jaarbeurs Innovation Mile), gevestigd op de 6e verdieping van het Beatrixgebouw bij Jaarbeurs. In een inspirerende werkomgeving werken wij aan een duurzamere en gezondere toekomst. Ook de Jaarbeurs wil hier graag aan bijdragen. Daarom tekenden wij op dinsdag 23 november 2021 een strategisch partnerschap waarin wij gaan samenwerken om het voedselaanbod bij de Jaarbeurs te verduurzamen. Wij zijn er trots op dat wij de Jaarbeurs met onze expertise kunnen helpen om de meest duurzame venue van Europa te worden.
Meer lezen