PROJECTEN

Samen met verschillende voedselaanbieders heeft Greendish een hoop impact gemaakt. Door middel van onze projecten is het voedselaanbod van meerdere gemeentes, cateraars, hotel-ketens en restaurants verduurzaamd en gezonder geworden. Om een beter beeld te geven van ons werk in de praktijk, hebben we een selectie van de resultaten die we samen met onze klanten hebben behaald uitgelicht. Kijk snel hoe we dit hebben aangepakt bij andere bedrijven. Benieuwd hoe jij impact kan maken? Neem dan contact met ons op!

supermarkten van morgen

GELDERLAND VAN MORGEN VOOR DE RETAIL

Wil jij ook werken aan duurzaamheid en je klanten helpen om duurzamer en gezonder boodschappen te doen? Via het project Supermarkten van Morgen krijg je ondersteuning om dit te bereiken. De Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met supermarkten werken aan een duurzaam en gezond voedselaanbod. Maak gebruik van deze kans, meld je aan en maak jouw supermarkt klaar voor de toekomst!  
Meer lezen

GELDERLAND VAN MORGEN VOOR DE HORECA

Wat als je jouw bedrijf kan verduurzamen en daarbij je marges kan verbeteren?  Via het project Restaurants van Morgen krijg je ondersteuning om dit te bereiken. De Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met de horeca werken aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Maak gebruik van deze kans! Meld je aan, en maak je bedrijf klaar voor de toekomst!   
Meer lezen

GELDERLAND VAN MORGEN VOOR CATERING & BEDRIJFSRESTAURANTS

Heb jij ook doelenstellingen op het gebied van duurzaamheid, vitaliteit of maatschappelijk verantwoord ondernemen? Of wil je graag aan de slag met deze thema’s? Via het project Catering van Morgen krijg je ondersteuning om hiermee aan de slag te gaan. De Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met cateraars en bedrijfsrestaurants werken aan een duurzaam en gezond voedselaanbod.
Meer lezen
Zorg van morgen

GELDERLAND VAN MORGEN VOOR DE ZORG

Wil je ook graag het voedselaanbod in jouw zorginstelling of ziekenhuis verduurzamen en gezonder maken? Via het project Zorg van Morgen krijg je ondersteuning om dit te bereiken. De Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met ziekenhuizen en zorginstellingen aan een duurzaam en gezond voedselaanbod. Maak gebruik van deze kans, meld je aan en maak je bedrijf klaar voor de toekomst!  
Meer lezen

VERDUURZAAM JE VOEDSELAANBOD MET GELDERLAND VAN MORGEN

Wat als je jouw bedrijf kan verduurzamen en daarbij je marges kan verbeteren? Via het programma Gelderland van Morgen krijg je ondersteuning om dit te bereiken. Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met de horeca, zorg, catering en retail werken aan een duurzaam voedselaanbod. Maak gebruik van deze kans, meld je aan en maak jouw organisatie klaar voor de toekomst!   
Meer lezen
Dirk van den broek

DIRK APELDOORN & HARDERWIJK AAN DE SLAG MET GELDERLAND VAN MORGEN

Supermarktketen Dirk van den Broek doet mee met Gelderland van Morgen en gaat in drie winkels in Apeldoorn en Harderwijk aan de slag met twee trajecten: meer aandacht voor plantaardige producten en minder voedselverspilling. Uwe Saueressig, manager Algemene Zaken & kwaliteit/duurzaamheid Dirk van den Broek: “Als de resultaten positief zijn, wordt het landelijk beleid voor al onze winkels.”
Meer lezen