Greendish
mei 9, 2022

Dutch Health Week met Greendish

Op 14, 15 en 16 juni 2022 is Greendish aanwezig op de eerste editie van de grootste en meest inspirerend evenement voor gezondheid en zorg, namelijk de Dutch Health Week! Oprichter Joris Heijnen van Greendish zal diverse lezingen gaan geven bij de DHW! Gezond eten in het ziekenhuis, dat wil toch iedereen?

Schrijf je hier in voor de Dutch Health Week

Dutch Health Week in huisstijl van Greendish

Agenda van Dutch Health Week

Life sciences en professionals uit de zorg komen samen. Denkers, doeners en pioniers delen hun ervaringen en kennis. Er worden hoogwaardige innovaties gepresenteerd. Zorg begint immers bij gezondheid en oplossingen domeinen overstijgen. Greendish staat voor positieve verandering, leren, inspireren, uitwisselen, samenwerken en zaken doen. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen.

 

 

Greendish op de Dutch Health Week

Joris Heijnen lacht naar de camera Greendish

De zaal is verspreid over drie beurzen: Zorg totaal, ICT in de Zorg en Zorg Support. Greendish is gedurende de Dutch Health Week te vinden op de Zorg-totaal-beurs. Oprichter Joris Heijnen: ‘Op de beursvloer zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg. Daarnaast bieden we je een programma met ijzersterke en verrassende lezingen in de Dutch Health Hub Arena, Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy.’

Op 15 en 16 juni van 13:00-13:45 kan je je door Joris Heijnen laten inspireren tijdens een van de interactieve lezingen in the Dutch Health Acadamy, gevestigd in theater 11.  

 

Gezond voedsel ziekenhuis voor Dutch Health WeekWat kan je van de Greendish-sessie tijdens de DHW verwachten?

Gezond eten in het ziekenhuis, dat wil toch iedereen? Maar hoe maak je duurzaam eten aantrekkelijk? Hoe verspil je minder voedsel en hoe eet je binnen de grenzen van één planeet? Greendish geeft je antwoorden op deze vragen en handvatten en richtlijnen om zelf mee aan de slag te gaan. Leer hoe je met kleine veranderingen op het bord grote impact maakt op de wereld en de gezondheid van de gast. Wil je zeker weten dat je een plekje hebt tijdens de DHW? Dat kan! Bezoekers kunnen zich via de online omgeving van de Dutch Health Week aanmelden.  


Benieuwd naar ons verhaal? Lees het hier
Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!