Gezocht: gastbloggers die impact willen maken!

Maak impact met jouw gastblog!

Ben jij goed in het schrijven van teksten? En ben je geïnteresseerd in voeding, duurzaamheid en/of de horeca én vind je het leuk om hier af en toe een gastblog over te schrijven? Dan zoeken wij jou!

Je kunt eenmalig een gastblog schrijven, maar vaker mag natuurlijk ook. Graag zelfs!

Waarom zou ik willen gastbloggen?

Terechte vraag. Naast dat je bijdraagt aan de missie van Greendish om gezonde en duurzame voeding overal voor iedereen beschikbaar te maken – wordt jouw website ook zichtbaarder dankzij backlinks naar jouw pagina. Dus:

  • Meer online zichtbaarheid dankzij backlink naar je eigen website
  • Je naam zichtbaar onder blogs
  • Je draagt bij aan de missie van Greendish om de wereld duurzamer en gezonder te maken

Wie wij zoeken

We zoeken enthousiaste mensen die kennis hebben van minimaal 1 van de volgende onderwerpen: duurzaamheid, voeding en/of voedselaanbieders zoals de horeca, omdat dit past binnen onze doelgroep. Het is een pré als je ervaring hebt met het schrijven van SEO-teksten en als je zelf ook actief bent op gebied van duurzaamheid en/of gezonde voeding. En het zou helemaal perfect zijn als je op regelmatige basis een blog kunt schrijven, maar je kunt ook eenmalig een blog schrijven als je dat liever wilt.

Wil je graag bijdragen aan onze missie?

Stuur ons dan een berichtje door het contactformulier hieronder in te vullen of stuur ons een e-mail: hello@greendish.com. Helemaal fantastisch als je in het onderwerp aan wilt geven dat je interesse hebt om een gastblog voor ons te schrijven.

We kijken uit naar je bericht!


Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.