GREENDISH SUCCESFORMULE

Wil jij het voedselaanbod in jouw restaurant, bedrijf of gemeente duurzamer en gezonder maken, maar weet je niet direct waar te beginnen? Ben je bang dat de tevredenheid van je gasten daalt of dat dit hoge kosten met zich mee brengt? Wij zijn gespecialiseerd in het duurzamer en gezonder maken van het voedselaanbod. Door middel van onze succesformule met strategische tools, metingen, online cursussen en intensieve begeleiding zorgen wij ervoor dat jij precies weet welke stappen je kunt zetten naar een lagere ‘footprint’ en tegelijkertijd je gasten tevreden houdt en je inslag verbetert.

ZO GAAN WE TE WERK

STRATEGISCHE TOOLS

Aan de start van de samenwerking krijgen jij en je team een pakket bestaande uit de volgende tools: een Roadmap, een Beslisboom en het Menu van de Toekomst. Met deze tools kijken we welke doelen jullie nastreven en hoe jullie hier komen. Vervolgens kijken we hoe duurzaam en gezond jullie gerechten zijn en waar winst te behalen valt.

Voedselaanbod verduurzamen

METINGEN

Aan de start van de Succesformule vindt er een wetenschappelijk onderbouwde duurzaamheids- en gezondheidsmeting plaats. Bij deze nulmeting kijken wij naar jullie voedselaanbod, de hoeveelheid voedsel die verspild wordt en jullie menukaart. Deze meting geeft direct inzicht in waar jullie het al goed doen en waar uitdagingen liggen. Na het doorlopen van de Academy vindt er opnieuw een meting plaats om te kijken welke stappen jullie gemaakt hebben.

Voedselaanbod verduurzamen

GREENDISH ACADEMY

De Greendish Academy is een online platform waar jullie inspiratie opdoen, cursussen volgen, uitdagingen aangaan en toetsen afleggen. Vervolgens passen jullie deze opgedane kennis toe in de praktijk  met onze online en offline tools. Dit gebeurt onder andere met de challenges waarmee je het team motiveert en de juiste veranderingen doorvoert.

Voedselaanbod verduurzamen

CERTIFICAAT

Na het succesvol afronden van de Succesformule krijgt jouw restaurant of bedrijf een certificaat. Met dit certificaat kunnen jullie communiceren naar gasten dat jullie een duurzaam en gezond voedselaanbod hebben. Hiermee onderscheiden jullie je als duurzaam bedrijf. Voor het succesvol doorlopen van de cursussen van de Academy worden persoonlijke certificaten aangeboden.

Voedselaanbod verduurzamen

WAT LEVERT HET OP

 Verbetering in je marge;
Een gemotiveerd team;
Duidelijkheid over jouw impact;
Blijvende of stijgende gasttevredenheid;

 Gemakkelijke overzichtelijke stappen;
Een online platform waar je alle informatie vindt;
Een basis van wetenschappelijke metingen en onderzoeken;
Een duidelijk doel waar je samen met je team naartoe werkt.

Wie wij helpen te verduurzamen

Persoonlijk advies
Gemeentes
Samen maken we een strategie voor het verduurzamen van jouw gemeente met concrete doelstellingen en uitdagingen.
Cateraars
Met een aangepast voedselaanbod duurzaam en gezond de toekomst in? Wij helpen je op weg.
Restaurants
Je marges verbeteren, je team motiveren en je gasten tevreden houden? Samen maken we een plan voor jouw zaak.
Corporates
Wil jij gezondere werknemers en een hogere werknemerstevredenheid? Ga dan aan de slag met het verduurzamen van je voedselaanbod.

ONS WERK IN DE PRAKTIJK

€400.000 potentiële besparing
Meer lezen
132.000 gezonde producten verkocht
Meer lezen
30% minder vlees in gerechten
Meer lezen

WIL JE WETEN HOEVEEL IMPACT JIJ KAN MAKEN?

Vraag direct een gratis en vrijblijvend consult aan en leg jouw uitdagingen voor aan één van onze experts.

Boek jouw gratis consult

Ruim 9 jaar ervaring

Multidisciplinair team

Laagdrempelig, snel en concreet resultaat

Wetenschappelijke en persoonlijke aanpak

Hen hebben wij al geholpen