Wat als je jouw bedrijf kan verduurzamen en daarbij kosten kan besparen? Via het programma Gelderland van Morgen krijg je ondersteuning om dit te bereiken. Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met de horeca, zorg en (bedrijfs)catering werken aan een duurzaam voedselaanbod. Maak gebruik van deze kans, meld je aan en maak jouw organisatie klaar voor de toekomst!

Tijdens het programma adviseert en begeleidt Greendish bedrijven om het voedselaanbod te verduurzamen en gezonder te maken. Hierbij is ook veel aandacht voor het verbeteren van marges en gasttevredenheid. Provincie Gelderland subsidieert 50% van de kosten van Gelderland van Morgen. De investeringskosten vallen hierdoor ook gunstig uit voor jouw organisatie.

Bekijk de factsheet en lees hier alle algemene informatie over Gelderland van Morgen.

Als gemeente meedoen aan Gelderland van Morgen? Klik hier voor meer informatie!

Doe mee en…

  • Draag stap voor stap bij aan een duurzaam en gezond voedselaanbod
  • Bespaar kosten en verbeter je marge! Bijvoorbeeld door vermindering van voedselverspilling en een slim en duurzaam inkoopbeleid
  • Verhoog je gast- of gasttevredenheid. Door op veranderende wensen in te spelen, zoals de groeiende vraag naar gezond, plantaardig en duurzaam eten.
  • Creëer positieve media-aandacht
  • Pak deze kans om via gedeeltelijke subsidie mee te doen aan dit project
  • Maak je bedrijf toekomstbestendig in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt

Huidige deelnemers

Bekijk de kaart om te zien wie er momenteel al aan het project deelnemen:

Deze foto van trotse deelnemers is genomen tijdens de afsluiting van jaar 1.

Zorg van Morgen video

Zie hier de video die tijdens jaar 1 van het project is opgenomen bij deelnemer Zorgcentra de Betuwe en laat je inspireren!

Radio-item over Gelderland van Morgen met RTV Apeldoorn

RTV Apeldoorn interviewde Impact Officer Arzien van Greendish. Zij geeft kort en bondig uitleg over het project.

Partners

Hieronder zie je de huidige partners van Gelderland van Morgen. Zelf partner worden? Bijvoorbeeld als gemeente of netwerkorganisatie? Dat kan! Laat je gegevens achter in onderstaand contactformulier.

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze impact coaches die gespecialiseerd is in jouw branche contact met je op.