Vacature Greendish Changemakers

Veranderen kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we altijd naar nieuw talent met een trek in impact. Speciaal voor deze talenten hebben we het Greendish Changemaker Programma in het leven geroepen.

In dit programma willen we gemotiveerde talenten de kans geven om een rol te krijgen binnen Greendish. We vinden het belangrijk om nieuwe talenten te ontdekken, in contact te blijven en bij onze missie te betrekken. Alleen samen komen we dichterbij een duurzame en gezonde voedselomgeving.

Doe je mee dan wordt je lid van onze Changemaker Community, en mag je jezelf officieel Greendish Changemaker noemen. Op dit moment is dit een geheel vrijblijvend programma waarin wij in deze community af en toe een opdracht of onderzoek uitzetten, hier kun je op reageren en mee aan de slag. Heb je zelf een goed idee? Dan horen we die natuurlijk graag.

Voer je minimaal 2 opdrachten per jaar uit dan krijg jij de titel Greendish Changemaker, een plek op de website en delen wij nieuwe vacatures in de toekomst als eerste met jou.

Samen een positieve impact maken op onze planeet? Meld je aan voor het Greendish Changemaker programma, vul de vragenlijst in en wij nemen contact met je op!