Gezocht: HR werkstudent of stagiair(e) met een Missie! (32 uur)​

Ben jij de HR student die kansen ziet om goede mensen en trainees aan te trekken, kan je selectie gesprekken voeren, contracten opmaken en universiteiten/hogescholen aan ons binden? Én wil jij een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en duurzaamheid van de planeet en samenleving? 

Wij zijn op zoek naar een HR student die hét contact wordt naar de buiten wereld voor de universiteiten en hogescholen maar ook de kanalen weet te vinden waarop mensen zich bevinden die graag een bijdrage aan een duurzamere en gezonder samenleving willen leveren (als medewerker). We zoeken een werkstudent voor 4 dagen per week die ons personeelsbestand op niveau houdt en contacten legt om samen onze missie inhoud te geven. De werkweek wordt verdeeld tussen de bedrijven Questionmark & Greendish.


Waarom- Greendish 

Er bestaat nog veel onwetendheid en misverstand over duurzaam en gezond eten. Het zou, bijvoorbeeld, duur, moeilijk en niet lekker zijn. Als Greendish laten we zien dat een gezond en duurzaam aanbod, een positieve business case brengt voor de voedselaanbieders, de consument én de planeet. De dreiging van klimaatverandering, voedselverspilling en onder/overgewicht en de daarmee gepaard gaande stijgende behoefte aan voedsel, kunnen we niet langer negeren. Wij hebben de handschoen opgepakt en zijn 10 jaar geleden gestart met een transitie die nodig is voor onze planeet en onze toekomst. 

Waarom – Questionmark

Ons voedsel beïnvloedt onze gezondheid, het milieu, mensenrechten en dierenwelzijn. Wij helpen consumenten, producenten en supermarkten met informatie om verantwoorde keuzes te kunnen maken in het kopen en verkopen van voedsel. De Superlijst, Productwijzers en Productcheckers zijn tools die wij inzetten voor een duurzamere keuze.

Website: https://www.thequestionmark.org/

Wat ga je doen? 

 

– Het plaatsen en onderhouden van vacatures op verschillende platformen, websites en social media. 

– Af en toe headhunten en passende kandidaten benaderen 

– Het inplannen en voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten, stagiaires en freelancers 

– Het arbeidscontract opstellen en contact onderhouden met de kandidaten tijdens het proces 

– De casus van de kandidaten beoordelen 

– het opstarten en inwerken van nieuwe medewerkers en trainees 

– Theorieën van het HR vakgebied toepassen voor interessante onderzoeken voor interne verbeteringen in de processen 

– Ondersteuning van het MT, bij het leggen van de puzzel (hoeveel fte, hoeveel uur is er nodig, voor welke werkzaamheden) 

– Eventueel een afstudeeropdracht in goed overleg 

 

Wat bieden wij 

 

– een marktconforme stagevergoeding of salaris 

– Stage 50- 50 thuis en op kantoor (Questionmark werkt vanuit huis) 

– In goed overleg flexibele werktijden naar jouw beschikbaarheid 

– Jezelf ontwikkelen op alle gebieden van HR met als doel een ijzersterke HR manager te worden 

– Vanaf dichtbij de business kant van HR meemaken en deel van uitmaken 

– Reiskostenvergoeding 

Daarnaast een fijne werksfeer met o.a. dagelijks gezamenlijke lunch (en elke ochtend 5 minuten check in online), een wekelijkse borrel en om de zoveel tijd een teamuitje of eens lekker uiteten!  

 

Locatie 

Greendish houdt kantoor in Utrecht op het Jaarbeursplein 6. We werken inmiddels half op kantoor, half thuis. Bij de start van je functie, begin je de eerste dagen op kantoor onder begeleiding van een senior collega. We willen je natuurlijk alle facetten van het bedrijf laten zien. 

 

Over Greendish 

Onze missie is; duurzame en gezonde voeding voor iedereen, overal beschikbaar te maken. Wij geloven dat we een grote verandering kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord. Hoe? Door overheden te helpen met stimuleringsprogramma’s voor bedrijven waarin we voedselaanbieders zoals restaurants, cateraars en ziekenhuizen begeleiden in het verbeteren van hun voedselaanbod en consumenten te nudgen om de best mogelijke voedselkeuzes te maken. 

Greendish groeit hard en heeft wereldwijde ambities. Als marktleider met tien jaar ervaring hebben we innovatieve tools en oplossingen in huis die overheden en bedrijven afnemen op abonnementsbasis en hen helpen in te spelen op de (blijvende) trend van gezond en duurzaam eten. Onze methodes zijn zeer succesvol gebleken bij vele restaurants, cateraars maar ook op school, in het buurtcentrum, op het treinstation en op kantoor. We werken intensief samen met de landelijke overheid, provincies en gemeenten en vergroten zo onze impact! 

 

Over Questionmark 

Onze missie is ons voedsel duurzamer, gezonder en eerlijker maken. We doen dat onder andere door onderzoek te doen naar supermarkten en hun voedselaanbod in Nederland, UK, België en Zweden. Hierbij verzamelen en analyseren we data over alle voedselproducten te koop in supermarkten. Met ons onderzoek stimuleren en helpen we supermarkten vooruitgang te boeken in het inkopen én verkopen van gezond, duurzaam en eerlijk voedsel.  

 In het kort is Questionmark een onderzoeksstichting met grote ambities. Als je bij ons komt werken kan je dit verwachten: 

  • De kans om bij te dragen aan een ambitieuze en zeer relevante maatschappelijke missie; 
  • Flinke uitdagingen, maar ook de vrijheid om hierin je eigen aanpak te ontwikkelen die leidt tot het succes van jouw werk en Questionmark; 
  • Een team van ca 8 zeer gedreven collegae, met ervaring in voedsel en duurzaamheid, onderzoek, marketing, data en techniek.  
  • De werkzaamheden zullen vanuit huis plaatsvinden 

 

Direct solliciteren? Mail naar:  jobs@greendish.com

Reacties graag voor 25 november. Start functie bij voorkeur januari 2022. 

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Arzien Wels: arzien.wels@greendish.com