Cateraar ISS heeft Greendish ingeschakeld om op twee locaties waar zij de catering verzorgen, te ondersteunen in het verduurzamen van het voedselaanbod. We leerden koks en cateringmedewerkers kennis, skills en vaardigheden aan waardoor zij zelfstandig een duurzaam en gezond aanbod konden creëren op de locaties.

Facilitair bedrijf ISS heeft Greendish ingeschakeld om op twee grote locaties waar zij de catering verzorgen te ondersteunen in het verduurzamen van het eten. De volgende doelen zijn hierbij opgesteld:

  • In het eerste jaar wordt de hoeveelheid vlees met 35% verminderd binnen het bedrijfsrestaurant en de banqueting (meetings, vergaderingen en evenementen).
  • In de aankomende 5 jaar is het doel om 70% minder dierlijke eiwitten op het menu te hebben staan.

De Greendish Succesformule is een programma waarin het keukenteam 3 jaar wordt ondersteund met begeleiding, metingen en diverse online of offline tools. We geven koks en cateringmedewerkers de kennis en vaardigheden waardoor zij zelfstandig een duurzaam en gezond aanbod kunnen creëren op de locaties.

De Succesformule bestaat uit een aantal stappen waaronder een kick-off, nulmeting, adviezen, het doorlopen van de Greendish Academy (online leeromgeving), het aangaan van challenges, het gebruiken van tools, en effectmetingen om de gemaakte impact te meten.

Hiermee helpen wij ISS om de doelstellingen op deze locaties te realiseren.

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze impact coaches die gespecialiseerd is in jouw branche contact met je op.