Versneller
van de
voedseltransitie

Eten binnen de grenzen van 1 planeet.

Ons doel is helder, namelijk: In 2050 moet iedereen op de wereld gezond en lekker, binnen de grenzen van onze planeet kunnen eten. In Nederland verbruiken we met onze CO2-uitstoot 3,6 aardes per jaar. Om naar 1 aarde te gaan, moet ons gebruik dus met 70% verminderen. Daarom is het van belang dat we nu actie ondernemen om de voedseltransitie te versnellen. Een gezonde planeet begint op ons bord!

Visualisatie missie Greendish: door de voedseltransitie te versnellen onze CO2 uitstoot verminderen

Door betere voedselkeuzes te maken kunnen we de CO2-uitstoot met de helft verminderen.

Greendish helpt overheden, zorginstellingen, cateraars en restaurants bij de transitie naar een gezond en duurzaam voedselaanbod. Dit doen we zowel door het geven van inzicht en advies, alsook door te helpen bij de implementatie van doelstellingen. Onze aanpak: door middel van een oplossing op maat voor iedereen helpen wij de voedseltransitie te versnellen.

Icoon CO2

De impactmakers van Greendish

Ons missiegedreven team helpt voedselaanbieders om hun gasten duurzame en gezonde maaltijden te serveren.

Raak geïnspireerd

Door middel van onze blogberichten blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips en trends op het gebied van een duurzaam en gezond voedingsaanbod.

Icoon advies - raak geïnspireerd
Werken bij Greendish

Werken bij Greendish

Wil jij ook meewerken aan het versnellen van de voedseltransitie? En deel je bovendien onze missie om een bijdrage te leveren aan een gezonde planeet? Bekijk dan onze vacatures en stageplekken.

Icoon kennis - schil van experts rondom Greendish

Kennispartners: wetenschappers en experts

Greendish vertaalt wetenschappelijke kennis naar de praktijk. Om dit te waarborgen, hebben we een schil van waardevolle experts om ons heen verzameld.