Over ons

Greendish, onze naam zegt het eigenlijk al. Duurzame en gezonde voeding voor iedereen en overal beschikbaar maken. Dat is onze missie. Wij geloven dat we deze grote verandering kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord.

De dreigende klimaatverandering en stijgende behoefte aan voedsel motiveert ons de verandering in gang te zetten die nodig is voor de gezondheid van de aarde en onze toekomst. Omdat vaak de gedachte heerst dat duurzaam en gezond eten duur, moeilijk en niet lekker is, laten wij graag zien dat het ook anders kan.Zo zetten wij ons in

Door professionals in de food sector te ondersteunen én te motiveren de best mogelijke voedselkeuzes te maken, realiseren wij kleine veranderingen op het bord die grote impact hebben. Zo zetten we in op meer plantaardig eten, gecertificeerde producten inkopen en het reduceren van voedselverspilling, zonder de marge en gasttevredenheid uit het oog te verliezen. Daarbij maken wij, samen met de food professionals, zowel de samenleving als de wereld om ons heen gezonder!


Inspiratie omzetten in actie

Inmiddels bestaat Greendish uit een multidisciplinair team, een groot partnernetwerk én staan er verschillende wetenschappelijke onderzoeken op onze naam. Hier zijn wij supertrots op en vol enthousiasme inspireren en motiveren wij anderen dan ook elke dag een kleine verandering op het bord te creëren. Want wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier samen met jullie het verschil kunnen maken dat nodig is.

Waar wachten jullie nog op? Sluit je ook aan bij onze missie!

DE URGENTIE VAN ONZE DIENSTVERLENING

Groeiende wereldbevolking
Voedsel- en watertekort
Milieubelasting
Extreme weersomstandigheden
Gezonde voeding
Overgewicht en gezondheidproblemen

ONZE MENSEN

Michael Salmagne
Directeur
Rosjalie Jansen
Impact Coach
Jesse van de Sande
Product Manager & Impact Analist
Arzien Wels
Impact Officer
Zoë Verdaasdonk
Impact Connector
Marissa Sanders
Account Manager
Camil Gastreich
Impact Coach
Lieke Sauer
Impact Coach
Yumi Overbeeke
Impact Coach
Nikki van Kuijk
Impact Coach
Meintje van Dijk
Impact Coach
Yvonne Mars
Impact Coach
Guusje van Tienhoven
Office Manager en Impact Coach

OOK IMPACT MAKEN?

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de planeet en onze samenleving? Dan zit je goed bij Greendish. Wij hebben een open, informele werksfeer en hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Help jij ons om duurzame en gezonde voeding voor iedereen en overal beschikbaar te maken?

Bekijk al onze vacatures