Krijg inzicht in jouw voedselafdruk met de Greendish Quickscan

Steeds meer organisaties willen hun menu verduurzamen en voedselafdruk verkleinen. Wil jij met jouw organisatie ook aan de slag met deze thema’s, maar weet je niet precies hoe je dat aanpakt? Met de Greendish Quickscan ontvang je praktische handvatten om de gerechten op jouw menu gezonder en duurzamer in te richten!

 

Wat levert een Quickscan mij op?

Je wilt jouw voedselaanbod verduurzamen en gezonder maken, maar je vindt het lastig te bepalen welke veranderingen je kunt aanbrengen. Binnen jouw bedrijf is bovendien te weinig kennis en het kost veel tijd en geld. Toch wil je graag aan de slag.

Met de Greendish Quickscan zet je de eerste stap op weg naar een duurzamere menukaart. Wat krijg je?

  • Inzicht in de duurzaamheid van jouw huidige menukaart.
  • Je weet waar nog verbetering mogelijk is.
  • Welke verschillende mogelijkheden je hiervoor hebt.
  • En niet te vergeten: hoe je actief aan de slag kunt gaan.
voedselafdruk bedrijf verkleinen

Wat levert een duurzaam voedselaanbod op?

De veranderende vraag naar gezond en duurzaam eten blijft toenemen. Als foodprofessional is het belangrijk te blijven voorzien in de vraag van jouw gasten en jouw menukaart aan te passen. Door mee te gaan in deze verandering: 

  • Creëer je meer afzetkansen, omdat je voorziet in de veranderende vraag naar duurzaam en gezond eten.
  • Bespaar je kosten door bewuster in te kopen en een duurzamer menu aan te bieden.
  • Werk je aan een positief imago. Duurzaamheid is een pluspunt voor klanten, omdat het gelijk staat aan verantwoord bezig zijn.
  • Draag je bij aan het milieu en de gezondheid van je gasten.
Voedselaanbod verduurzamen

Samen zorgen wij voor positieve impact

Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het verduurzamen en gezonder maken van voedselaanbod en onze kennis delen wij graag met jou! Enthousiast en vol passie helpen wij horeca en andere foodprofessionals meer positieve impact te maken.

Dit doen wij door inzicht te geven in de impact die je kunt maken door het aanpassen van jouw menu. En om de stap naar verandering voor jou zo klein mogelijk te maken, bieden wij een Quickscan aan.

Dit houdt in dat we samen jouw menukaart bekijken en beoordelen waar ruimte is voor positieve verandering. Door in te zoomen op jouw persoonlijke situatie en de tijd hiervoor te nemen, geven wij jou het inzicht dat nodig is om actief aan de slag te gaan met het verduurzamen van jouw voedselaanbod.

Dit houdt de Quickscan in

Je plant een online meeting of belafspraak in met een van onze impactmanagers. We vragen je voor de afspraak een aantal dingen te verzamelen, zodat we tijdens het gesprek direct in kunnen zoomen op de samenstelling van jouw menukaart.

We geven inzicht in hoe duurzaam en gezond de gerechten op jouw menukaart zijn op basis van een rood, oranje of groen -certificering per gerecht. Ook lichten we de voordelen van een duurzaam en gezond voedselaanbod voor jouw bedrijf én voor de planeet toe! Natuurlijk ontvang je van ons na het gesprek een overzicht van wat we besproken hebben, zodat je dat op een later moment nog eens rustig kunt nalezen.

 

En dat allemaal voor maar € 195,-. 

quickscan greendish

Waarom de Quickscan de ideale eerste stap is


✅ Krijg direct inzicht in hoe duurzaam de samenstelling van jouw huidige menu is.

✅ Weet waar de kansen liggen voor een gezonder en duurzamer menu.

✅ Ontvang concrete handvatten om aan de slag te gaan met jouw menukaart.

✅ Creëer meer afzetkansen doordat je voorziet in de veranderde vraag van jouw klant.

✅ Bouw een positief imago op door verantwoord bezig te zijn.

✅ Bespaar kosten dankzij slimmere inkoop en duurzamer menu.

 

 

 


 

Hen hebben wij al geholpen