Meer duurzaamheid in de cateringsbranche met de Greendish Succesformule

Wil je met jouw cateringbedrijf meegaan in de trend om gezonder en duurzamer eten te bieden aan je gasten? Wil je meer aanbestedingen winnen door op de juiste manier in te spelen op de uitgevraagde duurzaamheidseisen? Of loop je er tegenaan dat je niet iedereen mee krijgt in de organisatie of op locatie? Bekijk de mogelijkheden van de Greendish Succesformule. Door middel van de Greendish Succesformule ga je voedselverspilling tegen, kan je slimmer en duurzamer inkopen en realiseren we een verbetering van je marge. Zo zorgen we samen voor meer duurzaamheid in de cateringbranche. Het mooiste is, we doen dat op een manier dat het echt gaat leven in het team, van hoofdkantoor tot keukenvloer op locatie!

Waarom de Greendish Succesformule?

  • Stapsgewijs aanpassen van je voedselaanbod;
  • Verbetering van je marge;
  • Minder voedselverspilling;
  • Je team wordt gemotiveerd.

WAAR BESTAAT DE SUCCESFORMULE UIT?

Minder verspilling en hogere marges

Waar cateraars vaak voor vrezen is dat een verduurzaming veel geld kost. Echter, door verduurzaming gaan op een gegeven moment de kosten juist omlaag. Doordat je gerichter inkoopt gooi je minder eten weg en verbeteren je marges. Door op een duurzame manier met voedsel om te gaan wordt er namelijk meer gedaan met het ingekochte voedsel. We begrijpen dat de wensen en verwachtingen van je gasten voor jou belangrijk zijn. Daarom vindt de verduurzaming stapsgewijs plaats door middel van de juiste promotie en een gasttevredenheidsonderzoek.

catering

Hoe werkt de Greendish Succesformule voor mij als ondernemer met een cateringbedrijf?

De Greendish Succesformule bestaat uit een aantal onderdelen. Allereerst bieden we je een aantal strategische tools. Hiermee stel je doelen en wordt er gekeken naar hoe deze doelen behaald kunnen worden. Voordat je veranderingen gaat doorvoeren is het belangrijk om een nulmeting te doen zodat je weet waar je organisatie nu staat, waar je je pijlen op moet richten en hoe dit is verbeterd aan het einde van het verduurzamingstraject. Vervolgens ga je samen met je team ga je aan de slag met de Greendish Academy. In deze Academy ga je uitdagingen aan, maak je kennistoetsen en volg je online cursussen. Na het afronden van de Academy ontvang je van ons het Greendish Certificaat. Dit is een beloning voor de inzet en uiteindelijke verduurzaming van je organisatie.

 

voedselaanbod verduurzamen

Wat levert het op?

 Verbetering in je marge;
Een gemotiveerd team;
Duidelijkheid over jouw impact;
Blijvende of stijgende gasttevredenheid;

 Gemakkelijke overzichtelijke stappen;
Een online platform waar je alle informatie vindt;
Op basis van wetenschappelijke metingen en onderzoeken;
Een duidelijk doel waar je samen met je team naartoe werkt.

Wie wij helpen te verduurzamen

Persoonlijk advies
Gemeentes
Samen maken we een strategie voor het verduurzamen van jouw gemeente met concrete doelstellingen en uitdagingen.
Cateraars
Met een aangepast voedselaanbod duurzaam en gezond de toekomst in? Wij helpen je op weg.
Restaurants
Je marges verbeteren, je team motiveren en je gasten tevreden houden? Samen maken we een plan voor jouw zaak.
Corporates
Wil jij gezondere werknemers en een hogere werknemerstevredenheid? Ga dan aan de slag met het verduurzamen van je voedselaanbod.

Hoofdtitel

Impact maken met jouw cateringbedrijf?

Heb jij interesse in meer marge en meer duurzaamheid in jouw cateringbedrijf? Vraag direct een gratis en vrijblijvend consult aan en leg jouw uitdagingen voor aan een van onze experts.

Boek jouw gratis consult

  1. Ruim 9 jaar ervaring
  2. Multidisciplinair team
  3. Laagdrempelig, snel en concreet resultaat
  4. Wetenschappelijke en persoonlijke aanpak

Hen hebben wij al geholpen