VERDUURZAAM JE VOEDSELAANBOD MET GELDERLAND VAN MORGEN

Wat als je jouw bedrijf kan verduurzamen en daarbij je marges kan verbeteren? Via het programma Gelderland van Morgen krijg je ondersteuning om dit te bereiken. Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met de horeca, zorg, catering en retail werken aan een duurzaam voedselaanbod. Maak gebruik van deze kans, meld je aan en maak jouw organisatie klaar voor de toekomst!   

Tijdens het programma adviseert en begeleidt Greendish bedrijven om het voedselaanbod te verduurzamen en gezonder te maken. Hierbij is ook veel aandacht voor het verbeteren van marges en gasttevredenheid. Doel is om samen met alle deelnemers en partners minimaal 10 miljoen borden te vergroenen, en 15 tot 25% minder voedsel te verspillen. Om zo 30-40% minder CO2 uit te stoten.  

Provincie Gelderland subsidieert 50% van de kosten van Gelderland van Morgen. De investeringskosten vallen hierdoor ook gunstig uit voor jouw organisatie.  

Doe mee en…

  • Draag stap voor stap bij aan een duurzaam en gezond voedselaanbod  
  • Bespaar kosten en verbeter je marge! Bijvoorbeeld door vermindering van voedselverspilling en een slim en duurzaam inkoopbeleid  
  • Verhoog je gast- of gasttevredenheid. Door op veranderende wensen in te spelen, zoals de groeiende vraag naar gezond, plantaardig en duurzaam eten.  
  • Creëer positieve media-aandacht  
  • Pak deze kans om via gedeeltelijke subsidie mee te doen aan dit project  
  • Maak je bedrijf toekomstbestendig in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt  

 

Bij deelname aan het programma word je op bovenstaande punten begeleid, zodat we samen door duurzame veranderingen het beste uit jouw organisatie halen. Je krijgt praktische tips en adviezen om stap voor stap aan de slag te gaan.   

Greendish rekentool besparing Minder voedselverspilling Greendish duurzaamheid verbeterd minder voedselverspilling

Huidige deelnemers  

Er zijn diverse bedrijven die al meedoen aan het programma of binnenkort zullen starten. Bekijk voor meer informatie de kaart

Klik op onderstaande logo’s om meer over de afzonderlijke sectoren te lezen:

restaurants van morgen catering van morgen
zorg van morgen supermarkten van morgen

Staat jouw branche er niet bij? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie en we zullen bekijken hoe we het programma op jouw organisatie kunnen afstemmen.  

 

Bij RTV Apeldoorn  

RTV Apeldoorn interviewde Impact Officer Arzien van Greendish. Zij geeft kort en bondig uitleg over het project.  

 

Benieuwd naar de duurzame kansen voor jouw bedrijf ? 

Lees meer over Gelderland van Morgen voor jouw branche. Of boek gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Teams van 30 minuten met Zoë Verdaasdonk via de onderstaande button. In dit gesprek bespreken we wat dit programma voor jou kan betekenen.    

Plan afspraak met Zoë

 

Partners 

Hieronder zie je de huidige partners van Gelderland van Morgen. Zelf partner worden? Bijvoorbeeld als gemeente of netwerkorganisatie? Dat kan! Mail of bel Zoë: zoe.verdaasdonk@greendish.com / 06 83 96 71 34