" alt="Ontmoet de 6 leden van de Raad van Advies" />
Kars
november 26, 2020

Ontmoet de 6 leden van de Raad van Advies

Met trots presenteert Greendish de nieuwe Raad van Advies. De zes leden van de Raad van Advies gaan Greendish ondersteunen op verschillende vlakken. Vier keer per jaar komen ze samen met maar 1 missie: duurzame en gezonde voeding voor iedereen overal beschikbaar maken. Ook adviseren ze ons over de realisatie van het 10-jarenplan en helpen ze onze impact systematisch vergroten. Elk van de zes leden doet dit vanuit zijn of haar eigen relevante achtergrond. We hebben het even voor je uitgerekend en de 6 leden hebben bij elkaar opgeteld 136 jaar aan ervaring in ondernemen! In dit blog stellen we de 6 leden aan je voor.

Het allereerste lid die we aan je willen voorstellen is Iens Boswijk. Iens Boswijk is de oprichter van IENS.nl, nu thefork.nl. Op dit platform vergelijk je restaurants, laat je een review achter en kun je meteen online reserveren. Het begon als een site die zich alleen op Amsterdamse restaurants richtte, maar groeide al snel uit tot een landelijk concept. Daarnaast heeft Iens Boswijk in verschillende besturen en adviesorganen gezeten en zo ervaring opgedaan in het adviseren en ondersteunen van bedrijven. Met haar kennis over restaurants en ervaring in adviseren weten we zeker dat Iens Boswijk een waardevolle toevoeging is aan onze Raad van Advies. In haar eigen woorden:

‘’Ik ben in de Raad van Advies van Greendish gestapt omdat ik graag mijn inzichten en ervaringen op het gebied van de voedseltransitie deel en tegelijkertijd op deze manier van dichtbij kan volgen hoe Greendish deze noodzakelijke verandering tot stand gaat brengen.’’

Daniel GeblerDaniel Gebler heeft 5 jaar geleden Picnic opgericht, ‘s werelds snelst groeiende online supermarkt. Als CTO werkt hij daar nog steeds hard om winkelen voor iedereen makkelijk, leuk en betaalbaar te maken. Daarvoor was Daniel Gebler director R&D van Fredhopper, tegenwoordig Attraqt, een bedrijf dat online verkopers helpt impact te vergroten met behulp van software-oplossingen. Hier was Daniel Gebler verantwoordelijk voor de product- en technologieroadmap en had de leiding over meerdere engineering teams. Tijdens zijn studie heeft hij ook nog zijn PhD in Computer Science gehaald. Wij zijn ontzettend blij met Daniel Gebler als lid van onze Raad van Advies!

 

Het volgende lid van onze Raad van Advies is Maurits Groen. Maurits Groen is medeoprichter en directeur van de WakaWaka Foundation. WakaWaka biedt veilige en duurzame energie opgewekt door zonnepanelen, aan mensen in noodsituaties en scholen in off-grid gebieden. Ook is hij medeoprichter van Kipster, volgens hun website ‘’de meest dier-, milieu-, en mensvriendelijke kippenboerderij ter wereld’’. Naast duurzaam ondernemer is Maurits Groen ook nog een communicatieadviseur met zijn eigen duurzame communicatie-adviesbureau, MaurtisGroen*MGMC. Warme woorden van Maurits Groen zelf:

“Greendish kan flink bijdragen aan het gezonder en duurzamer maken van het voedselaanbod door professionele voedselaanbieders. Als lid van de Raad van Advies wil ik Greendish daarbij graag ondersteunen.”

Steven Johnson is de oprichter van het Amerikaanse bedrijf Scaling Sales en maakt daarmee onze Raad van Advies internationaal. Hij is gepassioneerd over het veranderen van het verkoopproces naar schaalbare inkomsten en streeft ernaar om deze ook reproduceerbaar te maken. Ook werkt hij met verschillende visionaire bedrijven die hij graag wil adviseren in het vergroten van impact vanuit een sales en schaalbaarheidsoogpunt. Hier heeft hij dan ook meer dan 10 jaar ervaring in. Wij zijn er zeker van dat Steven Johnson ook Greendish gaat ondersteunen op het gebied van de klantproposities.

Irene MommersIrene Mommers is partner en programmamanager bij Be Bright, een snelgroeiend strategie- en innovatieadviesbureau dat zich inzet om de vitaliteit van de Nederlandse samenleving en organisaties te versterken. Ze zet zich met liefde en plezier in voor gezonde en duurzame voeding voor iedereen en overal. Een betere match kunnen wij ons niet wensen. Daarom zijn we ook erg blij met Irene Mommers in onze Raad van Advies.

Het zesde en laatste lid van onze Raad van Advies is Anna Chojnacka. Ze is van alle markten thuis; sociaal ondernemer, innovator en schrijver. Daarnaast is ze ook nog oprichter van ScaleUp Impact, de 1% Club en Good Up. Hiermee versterkt ze mensen en bedrijven met briljante ideeën om de wereld te verbeteren. Met die ervaring is Anna Chojnacka ook voor Greendish een waardevolle toevoeging om het voedselaanbod in restaurants en catering te verduurzamen.

Door de verschillende achtergronden, ervaringen en kennis van deze 6 ondernemers bij elkaar te brengen ontstaan er alleen maar meer mooie plannen voor het verduurzamen van het voedselaanbod! Wij kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst ons gaat brengen.

Benieuwd hoe Greendish je nu al kan helpen met het verduurzamen van je voedselaanbod? Lees hier meer over de Greendish Succesformule.